Ca noutate pe piata din Romania Amef propune cantare comerciale operate cu baterii care asigura o autonomie de pana 24 de luni. Totodata cantarele sunt dotate si cu port de alimentare USB si pot fi alimentate  prin intermediul unui incarcator de telefon.

Avantajul unui cantar electronic dotat cu baterii consta in autonomia acestuia (nu necesita conectarea la o sursa de curent). Costurile reduse cu mentenanta cantarului (un set baterii costa circa 15lei) reprezinta alt abeneficiu important. In oferta noastra veti descoperi si cantare clasice cu alimentator la retea. Acumulatorul inclus confera autonomie de pana la 90 de zile.

In oferta de cantare comerciale prezenta pe acest site gasiti produse inovative cu design antimurdarie, anti-insecte sau cu husa de protectie inclusa . De asemenea comercializam si cantare ce pot fi conectate la casa de marcat sau soft de gestiune.

Toate produsele vandute de noi au verificare metrologica inclusa, valabila timp de 12 luni.

Afișez 1 - 9 din 12 rezultate

Cantar comercial Aclas PS1A 15/30kg

345,00 lei

Cantar comercial Aclas PS1B 15/30kg

345,00 lei

Cantar comercial Aclas PS Blue 15/30kg

395,00 lei

Cantar comercial UTP 15kg

525,00 lei

Cantar comercial UTP 30kg

525,00 lei

Cantar electronic ACLAS PS1C conectare PC 15/30kg

445,00 lei

Cantar comercial JP30kg omologat

805,00 lei

Cantar comercial Desis ATP 15/30Kg

755,00 lei

Cantar electronic Aclas PS1B cu brat 15/30kg

415,00 lei

FAQ - Intrebari frecvente despre cantare comerciale

 

Cat costa un cantar electronic?

 

Prețul unui cântar electronic variază în funcție de destinația și complexitatea cantarului. De pe site-ul nostru puteți achizitiona cântare omologate la prețuri ce pornesc de la 375 ron.

 

Cat costa omologarea unui cantar electronic?

 

Toate cântarele de pe site-ul amef.ro sunt omologate și au verificarea metrologică inclusă în prețul afișat.

 

Ce inseamna cantar omologat?

 

Un cântar omologat este acel cântar care este conform cu toate cerințele legale și tehnice în vigoare, așa cum sunt prevăzute de normele Uniunii Europene. Este însoțit de declarația de conformitate, eticheta cu marcajul CE , factură și certificat de garanție. Cântarul omologat este utilizat în mod obligatoriu de societățile care au ca scop vanzarea de bunuri ce trebuie cântărite către populație sau pot fi folosite la tranzacțiile comerciale de orice tip .

 

Cat este valabil un buletin de verificare metrologica?

 

Buletinul de verificare metrologică este valabil 12 luni de la data achizitiei produsului. Societatea noastră poate face toate demersurile necesare în numele dvs. pentru reînnoirea acestuia. Tot ce trebuie să faceți este să contactati unul dintre specialistii nostri.

 

Ce inseamna tara la cantar?

 

Tara sau tare în engleză, reprezintă greutatea recipientului folosit pentru cântărire atunci când acesta este gol. Prin apăsarea butonului tară se anulează greutatea recipientului iar rezultatul cântăririi va indica doar greutatea produsului ce se dorește a fi cântărit. Funcția tară la cântar este extrem de utilă atunci când se doresc a fi cântărite produse vărsate ca zahărul, cafeaua, etc.

 

Ce inseamna lb la cantar?

 

Lb este prescurtarea pentru livră sau “pound” o unitate de măsură folosită în Marea Britanie, SUA și alte țări. O livră este echivalentul a 0,45359237 kilograme.

 

Ce inseamna oz la cantar?

 

Uncia, prescurtată oz, este o unitate de măsură a greutății egală cu 28.3495 grame. Ca și livra, uncia este o unitate de măsură folosită în țările care au adoptat sistemul imperial de măsurare.