Oferta noastra de case de marcat cuprinde diferite modele de case de marcat cu jurnal electronice se conecteaza la serverele ANAF / Ministerul de Finante fara a necesita SIM sau abonament de date special pentru casa de marcat. Deci fie ca doriti o casa de marcat portabila sau o casa de marcat fixa, o casa de marcat Uber/ Bolt sau pur si simplu o aplicatie pentru casa de marcat, pe site-ul nostru veti gasi solutia potrivita nevoilor dvs. de business. In plus, Amef este distribuitor autorizat de case de marcat pentru zona Bucuresti Ilfov si va ofera un pachet complet de servicii incluse in costul casei de marcat si al contractului de service :

case de marcat conforme ANAF, cu toate avizele necesare; – prima operatiune de fiscalizare casa de marcat in zona Bucuresti-Ilfov GRATUIT;- instruirea personalului si configurarea casei de marcat in zona Bucuresti-Ilfov si la sediul nostru este GRATUITA.
conectarea casei de marcat la serverele ANAF.

Obtinerea numarul unic de inregistrare in baza caruia face operatiunea de fiscalizare se poate face de catre firma noastra in Bucuresti si Ilfov in baza contractului de service. Termenul de eliberare estimat a NUI in vederea fiscalizarii este maxim 72 ore daca se opteaza sa se depuna formular online de catre persoana imputernicita cu SPV si semnatura electronica in cadrul beneficiarului sau de 4-6 zile lucratoare in cazul depunerii fizice a dosarului la ANAF Bucuresti/Ilfov.

Afișez 1 - 9 din 10 rezultate

Casa de marcat Uber/Bolt

465,00 lei

Casa de marcat Uber/Bolt alba

465,00 lei

Casa de marcat cu jurnal electronic Orgtech Teo

465,00 lei

Casa de marcat cu jurnal electronic Orgtech Teo neagra

465,00 lei

Imprimanta fiscala Anzi Soft R314

2.815,00 lei

Casa de marcat cu jurnal electronic Excel Smart portabila

755,00 lei

Aplicatie de vanzare online cu casa de marcat Orgtech Teo

60,00 lei

Vezi mai jos răspunsul la cele mai frecvente întrebări despre casele de marcat

Cat costa o casa de marcat?

AMEF comercializeaza case de marcat cu pret incepand de la 465 RON

Cum se folosește casa de marcat?

AMEF oferă servicii de instruire , fiscalizare si conectare la serverele ANAF pentru utilizarea casei de marcat în mod gratuit, pentru zona București Ilfov la sediul firmei noastre .

De unde cumpar casa de marcat?

AMEF vinde case de marcat performante, la pret de importator 465 RON

Cat costa fiscalizarea unei case de marcat?

Casa de marcat Orgtech TEO beneficieaza de fiscalizare și instruire gratuit pentru zona București Ilfov la achiziția unui contract de service.

Cum se conecteaza casa de marcat la ANAF?

Casele de marcat de pe AMEF.ro se conecteaza la serverele ANAF prin Wifi și astfel nu genereaza costuri suplimentare.

Cine este obligat sa aiba casa de marcat?

Conform legii toți agenții economici care livrează bunuri către populatie sau/si prestează servicii către populație cu caracter permanent.