Afișez toate cele 3 rezultate

Show sidebar

Cantar comercial Aclas PS1B 15/30kg

380,00 lei 335,00 lei
Cantar excelent de verificare si cantarire destinat tranzactiilor comerciale: piete, magazine, alimentare, cofetarii sau aplicatiilor industriale. Cântarul electronic comercial Aclas PS1B este cel mai accesibil cântar de pe piață, acest model reprezintă un raport ideal dintre preț și calitate/funcționalitate. Cantarul comercial Aclas PS1B poate fi alimentat si de la priza/usb datorita portului USB - alimentatorul este optional . Acest produs beneficiaza de verificare metrologica valabila 12 luni .

Cantar comercial Aclas PS1A 15/30kg

405,00 lei 380,00 lei
Cantarul comercial Aclas PS1A cu acumulator  are un design placut si poate fi folosit la orice activitate comerciala fie ca este magazin alimentar , fast food sau cofetarie . Cantarul este dual-range 15/30kg deci benficiaza de sensibilitate crescuta de cantarire la produsele usoare precum si capacitate mare la produsele cu greutate pana in 30kg. Cantarul are 12 luni inclusa verificarea metrologica .

Cantar comercial Desis ATP 15/30Kg

505,00 lei 445,00 lei
Cantarul comercial Desis ATP cu functie calcul pret si acumulator inclus ideal pentru utilizarea in piete agroalimentare sau magazine mici si mijlocii. Posibilitatea de conectare la PC il fac usor de integrat in aplicatiile de vanzare prin intermediul calculatorului. Folia de protectie ce acopera intreaga suprafata a cantarului il protejeaza de murdarie sau alti factori externi . Tava pentru produse din carne din fotografie este accesoriu . Cantarul are verificare metrologica initiala valabila 12 luni .