Afișez toate cele 6 rezultate

Show sidebar

Cantar comercial ACLAS CS cu imprimanta

1.250,00 lei 1.100,00 lei
Cantarul comercial Aclas CS cu imprimanta reprezinta varianta ideala de cantarire pentru autoserviri , fast food etc. Acest tip de cantar este o varianta mai ieftina a cantarelor cu etichete Verificarea metrologica initiala este valabila 12 luni de la momentul achizitiei . Cantarul comercial ACLAS CS are imprimnata de bonuri/etichete inclusa . Capacitate de cantarire dual range 6/15kg . Acumulator PB 6v/3.2A si alimentator retea 220V inclus . Pretul produsului include tva si timbrul verde .

Cantar cu etichete ACLAS LS fara brat

2.505,00 lei 2.085,00 lei
ACLAS LS26515 este un cântar electronic cu imprimanta inclusa pentru tiparirea etichetelor autoadezive. ACLAS LS26515 este  compatibil cu programe software de editare grafica a etichetei, cu afisaj LCD, cu o capacitate mare de verificare a produselor avand si posibilitatea de a alege dimensiuni si designuri pentru bonuri. ACLAS LS26515 este foarte util in magazine alimentare,hypermarketuri, supermarketuri etc. Produsul are inclusa verificare metrologica valabila 12 luni .

Cantar cu etichete ACLAS LS cu brat

2.695,00 lei 2.295,00 lei
Cantarele cu eticheta din seria LS2 cu etichete autoadezive ce pot contine coduri de bare sunt potrivite pentru supermarket-uri mari,magazine comerciale, fast-food etc. Mecanismul de încărcare și verticală a hârtiei face usoara instalarea hârtiei. Efectul clar de imprimare, designul ușor de utilizat și solid, asigură stabilitatea cântăririi, împreună cu funcții de rețea puternică, etichetare nutrițională, informații de urmărire . Afișajul LCD, clar și vizibil, capacitatea ridicată de verificare a produselor, cât și posibilitatea de a alege desginuri și dimensiuni pentru bonuri, fac din acest cântar electronic un produs ideal. Produsul are inclusa verificarea metrologica valabila 12 luni .

Cantar Aclas Self-Service cu etichete

4.500,00 lei 3.800,00 lei
Cantarul Aclas Self-Service este potrivit pentru supermarket sau daca se doreste autocantarirea si emiterea etichetei de catre client. Imprimanta de etichete este incoporata iar cantarul vine impreuna cu software--ul pentru configurarea acestora precum si pentru configurarea cantarului . Are verificare metrologica initiala de 12 luni . Pretul include tva si taxa verde .

Cantar cu etichete numarator PC10-40

3.800,00 lei 3.400,00 lei
Cantarul cu etichete cu functie de numarare PC10, este un cantar ecran tactil și ușor de folosit de catre utilizatori, cu posibilitatea de a vedea descrieri si imagini ale produsului , pretul acestora si  de a imprimara etichetele . - Software ușor de utilizat ; - Ecran tactil de 10 ” pentru utilizator - Capacitate: 6kg / 15kg, dual range cu capacitate minima 2g / 10g - Posibilitatea de a introduce date cum ar fi produsul, clientul, transportul , pretul etc. - Caracteristici : numărarea pieselor , optiuni de raport, - dimensiunea etichetei: cea mai comuna este 58x60mm . Posibilitatea de a dimensiona eticheta cu propriul software , introducand datele , codul de bare , prețul , numele produsului PLU

Cantar cu etichete CAS CL7200

5.345,00 lei 5.050,00 lei
Cantarul CAS CL7200 este un cantar ultra-modern ce foloseste tehnologie de ultima generatie . Poate emite atat etichete cat si bonuri . Cantarul CAS CL7200 este livrat impreuna cu un software de configurare a sistemului cat si a etichetelor. Verificarea metrologica este valabila 12 luni . Pretul produsului include tva si taxa verde.