Afișez toate cele 10 rezultate

Show sidebar

Cantar comercial Aclas PS1B 15/30kg

380,00 lei 350,00 lei
Cantar excelent de verificare si cantarire destinat tranzactiilor comerciale: piete, magazine, alimentare, cofetarii sau aplicatiilor industriale. Cântarul electronic comercial Aclas PS1B este cel mai accesibil cântar de pe piață, acest model reprezintă un raport ideal dintre preț și calitate/funcționalitate. Cantarul comercial Aclas PS1B poate fi alimentat si de la priza/usb datorita portului USB - alimentatorul este optional . Acest produs beneficiaza de verificare metrologica valabila 12 luni .

Cantar comercial Aclas PS1A 15/30kg

405,00 lei 380,00 lei
Cantarul comercial Aclas PS1A cu acumulator  are un design placut si poate fi folosit la orice activitate comerciala fie ca este magazin alimentar , fast food sau cofetarie . Cantarul este dual-range 15/30kg deci benficiaza de sensibilitate crescuta de cantarire la produsele usoare precum si capacitate mare la produsele cu greutate pana in 30kg. Cantarul are 12 luni inclusa verificarea metrologica .

Cantar electronic Aclas PS1B cu brat 15/30kg

415,00 lei 395,00 lei
Cantar electronic comercial Aclas PS1B-cu brat.Ecranul pentru cumpărător este instalat pe bară ce permite afișarea  datelor cântărite. Pentru comoditatea vânzătorului și a clientului cântarul este  echipat cu ecran LCD ce permite vizualizarea datelor din diferite unghiuri, pentru a vizualiza datele pe timp  de noapte ecranul este iluminat (se conectează/deconectează manual). Design unic super economic,alimentat numai cu bateriile alcaline tip D poate functiona pana la 2 ani.Functionarea autonoma pe baterii il face ideal pentru aplicatii in orice activitate de comert, piete sau targuri.

Cantar comercial Aclas PS1A cu brat 15/30kg

445,00 lei 405,00 lei
Cantarul comercial cu brat Aclas PS1A are capacitate duala de cantarire 15/30kg si este recomandat pentru orice tip de activitate comerciala . Acumulatorul inclus asigura o autonomie de pana la 90 de zile . Pretul include timbrul verde si verificare metrologica valabila 12 luni .

Cantar electronic ACLAS PS1C conectare PC 15/30kg

445,00 lei 425,00 lei
Cantarul electronic comercial Aclas PS1C este recomandat pentru magazine alimentare , fast-food , legume-fructe samd si poate functiona conectat la calculator sau sistem POS pentru preluare automata a greutatii. Cantarul electronic PS1C are o autonomie de pana la 2 ani cu baterii simple ceea ce duce la costuri aproape de zero in exploatarea cantarului . Cantarul este insotit de verificare meterologica valabila 12 luni .

Cantar comercial ACLAS CS cu imprimanta

1.250,00 lei 1.100,00 lei
Cantarul comercial Aclas CS cu imprimanta reprezinta varianta ideala de cantarire pentru autoserviri , fast food etc. Acest tip de cantar este o varianta mai ieftina a cantarelor cu etichete Verificarea metrologica initiala este valabila 12 luni de la momentul achizitiei . Cantarul comercial ACLAS CS are imprimnata de bonuri/etichete inclusa . Capacitate de cantarire dual range 6/15kg . Acumulator PB 6v/3.2A si alimentator retea 220V inclus . Pretul produsului include tva si timbrul verde .

Cantar cu etichete ACLAS LS fara brat

2.505,00 lei 2.085,00 lei
ACLAS LS26515 este un cântar electronic cu imprimanta inclusa pentru tiparirea etichetelor autoadezive. ACLAS LS26515 este  compatibil cu programe software de editare grafica a etichetei, cu afisaj LCD, cu o capacitate mare de verificare a produselor avand si posibilitatea de a alege dimensiuni si designuri pentru bonuri. ACLAS LS26515 este foarte util in magazine alimentare,hypermarketuri, supermarketuri etc. Produsul are inclusa verificare metrologica valabila 12 luni .

Cantar cu etichete ACLAS LS cu brat

2.695,00 lei 2.295,00 lei
Cantarele cu eticheta din seria LS2 cu etichete autoadezive ce pot contine coduri de bare sunt potrivite pentru supermarket-uri mari,magazine comerciale, fast-food etc. Mecanismul de încărcare și verticală a hârtiei face usoara instalarea hârtiei. Efectul clar de imprimare, designul ușor de utilizat și solid, asigură stabilitatea cântăririi, împreună cu funcții de rețea puternică, etichetare nutrițională, informații de urmărire . Afișajul LCD, clar și vizibil, capacitatea ridicată de verificare a produselor, cât și posibilitatea de a alege desginuri și dimensiuni pentru bonuri, fac din acest cântar electronic un produs ideal. Produsul are inclusa verificarea metrologica valabila 12 luni .

Cantar Aclas Self-Service cu etichete

4.500,00 lei 3.800,00 lei
Cantarul Aclas Self-Service este potrivit pentru supermarket sau daca se doreste autocantarirea si emiterea etichetei de catre client. Imprimanta de etichete este incoporata iar cantarul vine impreuna cu software--ul pentru configurarea acestora precum si pentru configurarea cantarului . Are verificare metrologica initiala de 12 luni . Pretul include tva si taxa verde .

Cantar de verificare Aclas OS1D

730,00 lei 695,00 lei
Cantarul electronic comercial Aclas OS este un cantar cu functie de checkout . Este un cantar dual range 6/15 sau 15/30kg . Cantarul se poate conecta la POS / ECR. Cantarul se livreaza insotit de declaratie de conformitate de la producator, importator si garantie precum si certificarea metrologica valabile 12 luni de la data achizitiei.